Teste teorike online për marrjen e lejës së drejtimit të mjetit për kategorinë A dhe B.

Kontakt

Për informacione, sygjerime apo diçka tjetër mund të na kontaktoni përmes faqes tonë në Facebook:

fb.com/autoshkollashqiptare